НАШІ ПАРТНЕРИ З ІРЛАНДІЇ IMRO ПІДТРИМУЮТЬ ГО УААСП ТА ГЕРОЇЧНИЙ ОПІР УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ
"Сьогодні IMRO офіційно припинила, з негайним набуттям чинності, наші відносини з представництва прав з РАТ, Російським авторським товариством.

Ми стоїмо поруч із нашими колегами та партнерами в Україні та нашими партнерами та друзями в Українському агентстві з авторських і суміжних прав (УААСП). Вони страждають від війни, розпаленої російським урядом. Їхня робота полягає у підтримці творчості, мистецтва та культури – дорогоцінних якостей, які збагачують наше життя та спільноти, але зараз піддані атаці та стикаються з жахливими гуманітарними наслідками. Наші думки з нашими українськими членами, друзями та творцями, які були змушені покинути свої домівки, ховатися в бомбосховищах і вийти на вулиці, щоб боротися за захист своєї країни та свободи. Руйнування — це сама протилежність створенню; це повна протилежність тому, чого ми прагнемо у своїй роботі щодня.

Ми рішуче заохочуємо шлях діалогу та співпраці та наполягаємо на припиненні агресії та насильства. Наші думки з українським народом, який чинить героїчний опір у цій немислимий ситуації."
 
Посилання на оригінальну заяву: