ГО «УААСП» після проведених B2B public talk з представниками сфери бізнесу оголосила про початок співпраці з низкою закладів

Минулого тижня у Львові та Івано-Франківську генеральний директор ГО «УААСП» Валерій Харчишин разом з начальником відділу публічного виконання Сергієм Шаповалом провели два B2B public talk «Шляхи встановлення культури використання музики в публічних місцях» з представниками сфери бізнесу (користувачами).

Це були перші публічні зустрічі, організовані нашою агенцією, з метою підвищити рівень обізнаності підприємців в сфері авторського та суміжних прав. На події зареєструвалося понад 100 представників ресторанного бізнесу та рітейлу. Ми приємно вражені такою кількістю реєстрацій та активністю учасників під час дискусій, адже це дає усвідомлення, що бізнес зацікавлений у легальному споживанні музичного контенту, тож ми на шляху до встановлення культури використання музики в публічних місцях.

Підтвердженням цього є й кількість користувачів, які після зустрічей почали перемовини щодо підписання ліцензійної угоди з ГО «УААСП», а також підприємців, які одразу виявили бажання укласти договір з нашою організацією. Тож ми раді оголосити про початок співпраці з наступними закладами:

• мережею ресторанів La Famiglia;
• танцювальною школою Mixstyle Dance Studio;
• рестораном «Українське подвір’я»;
• рестораном «Перша сімейна ресторація Мулярових»;
• а також великою мережею закладів, про яку ми розповімо згодом.

Дякуємо за відповідальний підхід та бажання вести чесний бізнес всім, хто прийшов на зустрічі та обрав шлях підтримки українських авторів й музичного бізнесу.

Ми маємо в планах провести подібні заходи в інших містах України, слідкуйте за анонсами. Якщо ви представник сфери бізнесу та бажаєте запросити нас у своє місто для проведення B2B public talk – будемо раді обговорити деталі.