НАЙКРАЩІ ПРЕДСТАВНИКИ ГАСТРОБІЗНЕСУ УКРАЇНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ДОЄДНУВАТИСЬ ДО ГО «УААСП»

Радо ділимося новиною про підписання ліцензійної угоди між ГО «УААСП» та культовим баром столиці – «БарменДиктат», засновники якого – легендарний Чорний Санта, Кирило Кисляков і співвласник Fozzy Group, Володимир Костельман. Віднині наша організація збиратиме роялті за використання музичних творів у закладі. 

«БарменДиктат» популяризує українську барну культуру з 2016 року. Заклад може похизуватися не тільки найдовшою барною стійкою (13 м), а ще й найбільшим в Україні вибором міцного алкоголю та великим різноманіттям авторських коктейлів. Це перший бар в Україні, який привіз власний імпорт алкоголю з акцизними марками, якого до того ніхто не завозив. 

Відмічають столичний заклад не тільки місцеві поціновувачі, а й іноземні бренди – у 2020 в стінах «БарменДиктат» зняли рекламну кампанію віскі Jack Daniel’s для промо на 40 глобальних ринків, а американський журнал про музику Rolling Stone назвав його «найгарячішим джаз-клубом».

Нам подобається тенденція свідомого підходу до використання музичного контенту в гастробізнесі. Дякуємо адміністрації «БарменДиктат» за довіру та щиро радіємо нашій співпраці!

Для отримання ліцензії від ГО «УААСП» звертайтесь за номером: +38 044 223 60 32.

Головне фото: Cityfrog.