ГО «УААСП» ОГОЛОСИЛА ПРО СПІВПРАЦЮ З РЕСТОРАНОМ «100 РОКІВ ТОМУ ВПЕРЕД» ТА БІСТРО «ІНШІ»

Щасливі повідомити, що цими днями ГО «УААСП» підписала ліцензійну угоду та розпочала співпрацю з рестораном  «100 років тому вперед» та бістро «Інші»  шеф-кухаря Євгена Клопотенка та співзасновниці компанії «Нова пошта» Інни Поперешнюк. Віднині наша організація збиратиме роялті за використання музичних творів у цих закладах.

Заклади Євгена та Інни унікальні для української гастроіндустрії. Так, наприклад, у київському ресторані «100 років тому вперед» створюються нові традиції української кухні на основі стародавніх рецептів  із застосуванням сучасних кулінарних технік.  А бістро «Інші» пропонує українську кухню на кожен день, яка поєднує продукти, традиції та сучасність. Під час повного блекауту в закладах Клопотенка та Поперешнюк була запроваджена акція «Чай підтримки», за умовами якої всі охочі могли безкоштовно зарядити телефон і випити гарячого напою.

Євген Клопотенко – відомий шеф-кухар, ресторатор, громадський активіст та ідеолог  соціального проекту з поліпшення культури харчування СultFood, а також ініціатор визнання борщу об’єктом нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. 

Інна Поперешнюк – підприємиця, співзасновниця компанії «Нова пошта», бренд-амбасадор напівмарафону New Run. Крім успішного ведення бізнесу, Інна активно займається громадською діяльністю: популяризує  здоровий спосіб життя та розвиток бігової культури. Також є засновницею благодійного проєкту «Команда Чарівників», метою якого є естетичний розвиток дітей у притулках.

Дякуємо Євгену та Інні за сумлінне ставлення до використання музичного контенту у своїх закладах та європейський підхід до сплати роялті авторам. Сподіваємося на довгу та плідну співпрацю!

Для отримання ліцензії від ГО «УААСП» звертайтеся за номером: +38 044 223 60 32.

Головне фото: 100 років тому вперед.