Пішов з життя член Наглядової ради ГО «УААСП» Сергій Круценко

На жаль, маємо повідомити про велику втрату для всього творчого світу. 

Передчасно, у віці 55 років, обірвалось життя члена Наглядової ради ГО «УААСП» Сергія Круценка – талановитого композитора, режисера, саундпродюсера, поета та мультиінструменталіста, який бачив музику та чув кіно.

Сергій Круценко реалізував численні проєкти, які вивели українську культуру на новий рівень. Він співпрацював із великими симфонічними оркестрами, зокрема, з Молодіжним симфонічним оркестром України, брав участь у записі великої концертної ораторії Євгена Станковича «Страсті за Тарасом», створив музику до понад 30 стрічок, серед яких «Микита Кожум'яка», «Іван Сила», «Хайтарма», «Незламна», «На своїй землі», а також саундтреки до фільму з Жаном Рено «Холодна кров» та «Захар Беркут» з Робертом Патріком.

Останнім часом Сергій працював над авторською оперою, фільмом про Бабин Яр та науковою роботою про дослідження та вплив звуку.

Прощання з Сергієм Круценко відбудеться 11 січня об 11:00 у Будинку звукозапису за адресою: вулиця Леоніда Первомайського, 5-В. Запрошуємо всіх, хто знав Сергія, віддати шану його таланту, творчості та неоціненному внеску в українську культуру.

Приносимо співчуття родині, друзям та всім, кому пощастило бути поряд і надихатися його жагою до життя.

Якщо у вас є можливість і бажання допомогти родині Сергія, можете зробити це за посиланням:

Посилання на банку:
https://send.monobank.ua/jar/5EfMXBCX6P

Номер картки банки:
5375 4112 0264 0475