ВІДБУЛИСЯ ЗАСІДАННЯ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ І АВТОРСЬКОЇ РАДИ ГО «УААСП»

16 квітня у офісі ГО «УААСП» відбулося позачергове засідання Загальних зборів членів організації, а також засідання Авторської ради агенції. Можна стверджувати, що ці засідання стали визначальними для подальшого функціонування агенції.

Так на засіданні Загальних зборів члени громадської організації вислухали звіт від менеджменту агенції за роботу пророблену за перший квартал 2019 року. А також були проінформовані про те, що ГО «УААСП» була зареєстрована Міністерством економічного розвитку і торгівлі як організація колективного управління. В тому числі ця частина породила досить активні дискусії між делегатами щодо подальшого розвитку організації, а менеджменту агенції були надані рекомендації, щодо подальших дій і стратегій.

Після чого члени організації приступили до важливих кадрових рішень. Згідно результатів голосування Загальних зборів, у склад Авторської ради агенції був обраний відомий автор, лідер гурту LUIKU Дмитро Ципердюк. В той же час у склад Наглядової ради був прийнятий лідер гурту «Нумер 482» Віталій Кириченко.

Надалі членам Авторської ради ГО «УААСП» був представлений список авторів-претендентів на отримання членства в громадській організації. Авторська рада проголосувала за включення нових членів, тож відсьогодні кількість членів ГО «УААСП» складає вже 380 авторів і правовласників.