НА САЙТІ ГО «УААСП» ЗАПРАЦЮВАВ ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ДЛЯ АВТОРІВ І КОРИСТУВАЧІВ

Шановні автори і користувачі! З задоволенням повідомляємо, що відсьогодні на офіційному сайті ГО «УААСП» почав роботу новий сервіс – особистий кабінет авторів і користувачів авторського контенту. Подібний сервіс є першим в історії колективного управління України, і він є лише стартовим кроком для запуску повноцінної автоматизованої програми збору, розподілу і виплати авторської винагороди.

На сьогодні ж особистий кабінет зможе максимально полегшити документообіг між авторами і користувачами і ГО «УААСП». Кнопка входу до кабінету розташована у верхньому правому куті сайту агенції.

Так нові автори ГО «УААСП» вже сьогодні можуть укладати угоди з організацією зареєструвавшись в нашій системі, а діючі автори агенції – відслідковувати список зареєстрованих творів, і надходження роялті за них.

УВАГА! Наголошуємо, що Правовласники, що вже зареєстровані в ГО «УААСП» та мають діючі договори - реєструються на порталі за допомогою електронної пошти, яка була вказана при заповненні договору.

Правовласники, які не мають договірних відносин з ГО «УААСП» - мають пройти повну реєстрацію на порталі і відправити договір на погодження для активації договору співробітником ГО «УААСП».

Користувачі авторського контенту зараз мають змогу після реєстрації в системі формувати ліцензійні договори й слідкувати за звітністю по виплатах. Функціонал особистого кабінету буде розширюватись найближчим часом.