У КИЄВІ ВІДКРИЛИ ЗІРКИ ІМЕНІ КУЗЬМИ СКРЯБІНА І «ДРУГОЇ РІКИ»

1 серпня у Києві відбулась знаменна для музичної індустрії України подія: на «Площі зірок» біля ТРЦ «Гулівер» було відкрито дві нові зірки – цим символічним кроком було вшановано життєві і творчі здобутки Кузьми Скрябіна і гурту «Друга Ріка».

У відкритті зірки легенди української рок-музики Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка), що трагічно загинув чотири роки тому, взяли участь дружина музиканта Світлана (член Авторської ради ГО «УААСП») і дочка Марія-Барбара. Зірка Кузьми Скрябіна у новітньому «пантеоні» ще раз нагадає світу про значний внесок поета, композитора і письменника Андрія Кузьменка у культурне і громадське життя України.

Також заслужену зірку цього дня отримав і гурт «Друга Ріка» - багаторічні лідери рок-сцени України, котрі (нагадаємо не без гордості) на сьогодні є одними з активних захисників прав творці в нашій країні, будучи членами ГО «УААСП». Ми приєднуємось до привітань, які отримали цього дня Валерій Харчишин і компанія від колег і шанувальників, і бажаємо бенду тримати високу марку у творчій і громадській активності!

Фото: УКРІНФОРМ