Щотижневе онлайн-чергування на ФБ-сторінці, гість - Міккі Мойзер
Добридень! На цьому тижні в четвер об 11:00 - наше традиційне онлайн - чергування! Наш гість -Міккі Мойзер – кінокомпозитор та музичний продюсер.
Він створив музику до численних кінострічок, серед яких міжнародні художні фільми з Деніелом Крейґом («Одержимість»/Obsession), Кірстен Данст та Лінн Редґрейв («На глибині»/Deeply), американсько-канадський телевізійний серіал («Світ міфів»/MythQuest), а також до багатьох телефільмів та серіалів у Німеччині.
Перед початком кар’єри кінокомпозитора, він був автором пісень і працював продюсером з такими відомими виконавцями у Німеччині, як Іна Детер, гуртами Ideal, Silly (НДР 1986), Die Ärzte, Rodgau Monotones, Nervous Germans та багатьма іншими.
Займатися музикою почав у 1977 році, виступаючи як бас-гітарист з легендою джазу Чарлі Маріано та іншими відомими джазовими музикантами.
На сьогоднішній день Міккі Мойзер є президентом Спілки німецьких кінокомпозиторів DEFKOM (Deutsche Filmkomponistenunion), членом правління Асоціації німецьких композиторів DKV (Deutscher Komponistenverband) та членом наглядової ради німецького товариства GEMA. Проживає у Берліні.
Приєднуйтесь, буде цікаво!
Photo credit - Alexander Kolchin