ВІДБУЛИСЯ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ ГО «УААСП»

5 листопада 2019 року у приміщенні офісу ГО «УААСП» відбулися Загальні збори членів організації.

Хоча засідання і тривало майже п’ять годин, воно носило максимально конструктивний характер. Вислухавши звіт Дирекції агенції щодо роботи, проробленої з часу минулих Зборів, актив ГО «УААСП» прийняв низку рішень відносно діяльності організації у світлі прийдешніх конкурсів на визначення акредитованих ОКУ у різних сферах прав. Зокрема, згідно ухвали Загальних зборів, розпочинається складання фінансового плану ГО «УААСП» на 2020 рік. Також стартує підготовка до проведення переговорів із іншими організаціями колективного управління щодо можливості подальшої плідної співпраці.

Члени організації прийняли кілька визначних кадрових рішень. Так, кандидатуру Валерія Харчишина було затверджено в якості виконуючого обов’язки Генерального директора ГО «УААСП», починаючи з 6 листопада 2019.

Також зазнав змін і склад Авторської ради ГО «УААСП». Зокрема, було задоволено прохання Юрія Євгеновича Рибчинського щодо припинення його повноважень у якості члена Авторської ради агенції. Весь творчий і робочий колектив ГО «УААСП» висловлює щиру вдячність Юрію Євгеновичу за час і сили присвячені діяльності організації.