ВІДБУЛИСЯ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ І ЗАСІДАННЯ АВТОРСЬКОЇ РАДИ ГО «УААСП»

20 червня 2019 року у приміщенні офісу ГО «УААСП» відбулися засідання Авторської ради і Загальних зборів організації.

Авторська рада одноголосним рішенням прийняла до лав організації 31 нового члена. Відтепер в ГО «УААСП» мають членство 411 авторів, правовласників і спадкоємців авторів.

Протягом багатогодинного засідання Загальних зборів було обговорено багато нагальних питань. Зокрема надважливим для наступного функціонування організації стало обговорення і затвердження попереднього проекту тарифів, які будуть застосовуватись ГО «УААСП» у переговорах з користувачами авторського контенту. Нагадаємо, що згідно Закону України «Про ефективне управління майновими правами правовласників у сфері авторського і (або) суміжних прав», організація колективного управління має запропонувати власний проект тарифів, і за посередництва МЕРТ провести переговори з об’єднаннями користувачів. Загальними зборами було прийняте рішення і про внесення деяких змін до Статуту організації.

Також на засіданні були затверджені зміни в Наглядовій раді ГО «УААСП». Зокрема головою наглядового органу було призначено Сергія Круценка. Ми щиро вітаємо пана Сергія з новим призначенням і бажаємо продуктивності і невтомності на новій посаді в ГО «УААСП».