Цього четверга о 16:30 – наше щотижневе онлайн-чергування та цікавий гість - Марек Хойда
Вітаємо, друзі! Цього четверга о 16:30 – наше щотижневе онлайн-чергування та цікавий гість - Марек Хойда – Директор Music Export Poland та давній активіст (колишній заступник Президента Товариства авторів ZAiKS, член Виконавчого комітету Міжнародної ради авторів музики CIAM, Голова ради громадських організацій в Міністерстві культури та власник рекорд лейблу); композитор джазової, поп- та рок-музики, аранжувальник, вокаліст та учасник музичних колективів.
Маючи великий досвід в музичній індустрії як в якості музиканта так і бізнесмена, Марек взяв на себе обов’язки представляти Мьюзік Експорт Поланд (Music Export Poland), щоб сприяти визнанню та розвивати потенціал польської музики за кордоном.
Марек народився у Кракові та закінчив факультет джазу в Музичному університеті міста Катовіце за класом вокалу, аранжування та композиції.
Його пісні виконувались на найвідомішому польському пісенному фестивалі в Ополі в 90-х роках.
Впродовж своєї кар’єри Марек співпрацює з польським радіо та телебаченням.
Він також відомий своїми великими проектами для дітей, виступами на відомих шоу польського телебачення, створенням музичних творів та співпрацею з такими виконавцями, як Aida (вірменська співачка, платинова платівка, 2006 рік).
Марек керує власною студією звукозапису Homar Music.
У світі авторів пісень Марек також визнаний активним організатором найбільших таборів для написання пісень у Центральній та Східній Європі.
Пристрасний марафонець, альпініст і поціновувач кіно.

Тож, зустрічаємось в онлайн-стрімі  на нашій сторінці ФБ - https://www.facebook.com/uacrr , будемо розмовляти про колективне управління, про те, як воно працює в Польщі та в світі!