18 вересня відбулися Загальні збори членів ГО «УААСП»

18 вересня відбулися Загальні збори членів ГО «УААСП». Дякуємо всім, хто доєднався до обговорення важливих питань. 

З тими, хто не зміг бути присутнім, ділимося результатами зборів:

1. Головуючим на Загальних зборах ГО «УААСП» було обрано Тополю Тараса Володимировича, Секретарем – Вусика Сергія Олександровича;

2. Затвердили звіт Харчишина Валерія Володимировича про діяльність ГО «УААСП» за перше півріччя 2023 року;

3. Затвердили кошторис витрат організації на 2023 рік (який містить зміни, які стосуються вересня-грудня 2023 року);

4. Обрали нового члена Наглядової ради ГО «УААСП» – Гомон Тетяну Василівну, як особу, професійний досвід якої дозволяє виконувати наглядові функції та правонаступницю композитора Бориса Лятошинського, майнові авторські права щодо творів якого перебувають в колективному управлінні організації;

5. Розглянули питання щодо участі ГО «УААСП» у створенні та діяльності в Міжнародній асоціації у галузі колективного управління правами «Міжнародна Конфедерація захисту творчості». Остаточне рішення буде прийняте на наступних Загальних зборах ГО «УААСП».

6. Інше.

Всі члени ГО «УААСП» найближчим часом отримають в електронному вигляді для попереднього ознайомлення проєкти статутних документів Міжнародної асоціації у галузі колективного управління правами «Міжнародна Конфедерація захисту творчості» до наступних Загальних зборів членів ГО «УААСП».

Дякуємо всім, хто зміг прийти особисто та доєднатися онлайн до обговорення важливих питань. Незабаром оголосимо дату наступних Загальних зборів членів ГО «УААСП».