ГО «УААСП» оголосила про початок співпраці з однією з найбільших мереж автозаправних комплексів України – АЗК WOG

Bсе більше українських компаній обирають цивілізовану модель ведення бізнесу. Відтак, у взаємодії з нашою авторською спільнотою «Українська агенція з авторських та суміжних прав» впроваджують культуру з належного використання музики в публічних місцях.

Нещодавно ГО «УААСП» надала дозвіл на використовування музичного контенту одній з найбільших мереж автозаправних комплексів України – АЗК WOG. 

Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG: «Внутрішнє музичне оформлення АЗК WOG завжди відповідало вимогам щодо авторських та суміжних прав. Проте співпраця з «Українською агенцією з авторських та суміжних прав» – це не лише можливість отримати доступ до значно ширшого каталогу українських творів, але й гарантія підтримки наших виконавців та авторів. Безперечно, сьогодні бізнес має бути опорою для держави та суспільства: сплачувати податки, реалізовувати соціальні проєкти, поважати авторську працю. Це дає змогу авторам отримувати винагороду за свій креативний продукт, створювати новий контент, щоб наші діти росли на вітчизняній музиці та піснях».

Валерій Харчишин, генеральний директор ГО «УААСП»: «Це перша велика мережа автозаправних станцій, що підписала з нами угоду, і ми щиро вдячні за цей соціально-відповідальний крок. Адже отримання справедливих роялті для авторів це не тільки фінансова подяка за їхню творчість та надання їм можливості й надалі розвивати музичну культуру, зокрема українську, це елементарне дотримання законів України. Ми прагнемо стати європейською державою, боремося з корупцією, працюємо над законодавством, то настав час і в авторській сфері прийти до системи, яка давно працює в усіх розвинутих країнах. Отже ми сподіваємося, що прикладу АЗК WOG послідують й інші мережі, і ми скоро сповістимо про нові угоди».