МЕРЕЖА МАГАЗИНІВ SAMSUNG EXPERIENCE STORE ТА ГО «УААСП» РОЗПОЧАЛИ СПІВПРАЦЮ

ГО «УААСП» підписала з мережею магазинів Samsung Experience Store ліцензійну угоду на виплату авторської винагороди та договір про виплату справедливої винагороди за суміжні права. 

Віднині автори та виконавців, що передали права на управління в ГО «УААСП» будуть отримувати роялті за використання їхніх музичних творів в магазинах Samsung Experience Store.

Samsung Experience Store – це частина власної мережі бренду Samsung в Україні та світі, яка налічує 28 магазинів у найбільших містах України. Високий рівень обслуговування та унікальні послуги від Samsung вже протягом десятиліть гарантують задоволення від користування пристроями їхнього бренду.

«Наша авторська спільнота вдячна свідомому та відповідальному бізнесу за те, що легально і належним чином використовують авторське право на музичні твори»,прокоментував підписання договору генеральний директор ГО «УААСП» Валерій Харчишин.

Для Samsung дотримання законів і етичних стандартів є головними принципами ведення бізнесу. Компанія завжди прагне виконувати свої соціальні обов’язки та будувати здорову корпоративну культуру, справедливу та прозору. Генеральний директор ТОВ «Проторія» (мережа магазинів Samsung Experience Store): «Ми звикли, що в магазинах Samsung Experience Store ми надаємо відвідувачам все найкраще, і дуже раді, що у нас звучатиме легальна музика, за яку автори будуть отримувати роялті». 

Нагадаємо, нещодавно ГО «УААСП» також оголосила про початок співпраці з 20 українськими радіостанціями.