ТОРГОВЕЛЬНА МЕРЕЖА «СІЛЬПО» ТА ГО «УААСП» РОЗПОЧАЛИ СПІВПРАЦЮ

Ми раді повідомити, що ГО «УААСП» і національна мережа продовольчих супермаркетів «Сільпо» нещодавно підписали ліцензійну угоду на виплату авторської винагороди та договір про виплату справедливої винагороди за суміжні права, розпочавши активну співпрацю. Наша організація збиратиме роялті за використання музичного контенту в магазинах «Сільпо» для подальшої виплати українським авторам та виконавцям.

«Сільпо» – одна з найбільших українських мереж продовольчих супермаркетів, створена у 1998 році. Вона входить до торговельної корпорації Fozzy Group та налічує понад 300 супермаркетів по всій Україні, в тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo – в Києві, Дніпрі, Харкові та Одесі.

Лояльність споживачів мережа здобула завдяки унікальним дизайнам магазинів, широкому асортименту продукції та високому рівню сервісу, як в магазинах, так і у службі доставки продуктів. В мережі діє проєкт підтримки та розвитку малих українських виробників «Лавка традицій», а також впродовж усього існування «Сільпо» активно впроваджує соціальні, просвітницькі та благодійні ініціативи.

Ми щиро дякуємо мережі «Сільпо» за довіру та сподіваємося на плідну співпрацю, яка принесе авторам/виконавцям визнання та роялті за використання їхньої творчості, яку ми радо та справедливо виплачуватимемо правовласникам, які передали свої права до ГО «УААСП».